VUOSIKOKOUS 2021:
 
Vuosikokous pidettiin hybridinä 20.5.2021 (osallistuminen etäyhteydellä ja kennelpiirin tiloissa). Kokouksen aluksi vuosi sitten puheenjohtajuuden jättäneelle Raimo Jokellalle luovutettiin kiitokseksi pitkästä puheenjohtajuudesta beagle-teemalla polttokoristeltu kuksa. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pekka Nikkanen, joka johti kokousta tehokkaasti. Sääntömääräisten asioiden käsittely vietiin nopeasti läpi, muutoksia jäsenmaksuihin yms. ei tullut. Jäsentapahtumia ja kokeita aiotaan järjestää kuten edellisellekin vuodelle oli suunniteltu, toiveissa on ettei korona häiritse toteutusta. Yhdistyksen puheenjohtana valittiin jatkamaan Jarkko Uotila. Hallituksesta olivat erovuorossa Raimo Jokela sekä Matti Ulvinen. Hallitukseen valittiin jatkamaan Raimo Jokela sekä uutena jäsenenä Ilkka Huttunen Tampereelta, vanhoina jäseninä jatkavat Ville Laurell, Jukka Mäkinen ja Jenna Pihlajamäki.
 
Muissa päätettävissä asioissa oli Pirkka-Hämeen Beaglen kanta SBJ:n vuosikokouksen lohkojaon muuttamiseen sekä kolmiseuraottelun edustuskoirien valinta. Käydyn keskustelun jälkeen yhdistyksen yksimielinen kanta on myönteinen suhtautuminen siirtymiseen lännen lohkoon.
 
Kolmiseuraotteluun päätettiin valita toinen koira yhdistyksen mestaruuskokeesta, siten että ensimmäiseksi valitaan yhdistyksen parhaiten sijoittunut koira ja tälle varakoiraksi valitaan toiseksi parhaiten sijoittunut. Toinen koira valitaan halukkaiden keskuudesta siten, että edustuskoiraksi valitaan vähiten kokeissa kilpaillut koira, mikäli kaksi yhtä vähän kilpaillutta ilmoittautuu niin osallistuja valitaan arvalla, varakoirana on tämän säännön mukaan toisena listalla oleva koira.
 
Jäsentiedote sekä jäsenmaksulaskut lähtevät matkaan kesäkuun aikana.
 
JÄSENTAPAHTUMAT 2021:

Kaikkiin tapahtumiin ovat tervetulleita myös henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita yhdistyksen toiminnasta, mutta eivät vielä ole jäseniä! Kaikki jäsentapahtumat ovat maksuttomia. Hölkässä ja kaudenavauksessa yhdistys tarjoaa makkarat ja juomat. Rusakkojahdissa tauolla paistetaan makkarat ja päivän päätteeksi on lämmin ruoka.

 

Beaglehölkkä Toivolassa ke 4.8.2021 klo 18

Perinteinen Beaglehölkkä pidetään Viljakkalan Toivolassa (Toivolantie 28, Ylöjärvi) elokuussa 2021. Ohjelmassa rentoa yhdessä olemista, makkaranpaistoa sekä leikkimielinen hölkkäkisa hirvenhiihdon säännöillä. Mukaan voi tulla koiran kanssa tai ilman. Lisätiedot Raimolta puh. 0400 807877

 

Kaudenavaus Oriveden Talviaisissa la 28.8.2021

Elokuun lopuksi pidetään yhteiset kaudenavaus ajot Oriveden Talviaisissa. Maastossa on erittäin hyvät jäniskannat ja pyritään siihen, että kaikille koirille saataisiin ajot. Mukaan voi tulla myös ilman koiraa viettämään mukava metsäpäivä kahvin ja makkaran merkeissä. Viime vuonna paikalla oli 13 koiraa ja lähes kaikilla koirilla oli yhtä aikaa ajo. Kokoontuminen Talviaisten koululla la 28.8. klo 6.45, osoite: Tiihalanniemi Orivesi. Ilmoittautumien 25.8. mennessä Jarkolle puh. 050 340 8732.

 

Rusakkojahti Valkeakoskella la 26.2.2022

Yhteinen rusakkojahti pidetään kauden lopuksi Valkeakoskella. Maastossa on pieniä mäkiä, joissa on erittäin paljon rusakoita. Isoja teitä ei kuitenkaan ole lähellä, joten jahti on koirille turvallista. Odotettavissa on paljon ajoja ja ampumatilanteita. Viime kauden haastavasta kelistä huolimatta saaliiksi saatiin 7 rusakkoa ja runsaasti ajoja kaikille kahdeksalle koiralle. Aikataulua ja ohjeita tarkennetaan tammikuun aikana, tarkemmat tiedustelut Villeltä puh. 0400 415 797